Ngarep > Produk > Pilihan Hotel > Hotel Cambria > Perabot Perhotelan Cambria
Perabot Perhotelan Cambria
  • Perabot Perhotelan CambriaPerabot Perhotelan Cambria
  • Perabot Perhotelan CambriaPerabot Perhotelan Cambria
  • Perabot Perhotelan CambriaPerabot Perhotelan Cambria
  • Perabot Perhotelan CambriaPerabot Perhotelan Cambria
  • Perabot Perhotelan CambriaPerabot Perhotelan Cambria
  • Perabot Perhotelan CambriaPerabot Perhotelan Cambria
  • Perabot Perhotelan CambriaPerabot Perhotelan Cambria

Perabot Perhotelan Cambria

GREEMAY Hospitality minangka pabrikan lan pemasok perabot hotel cambria ing China. We wis specialized ing Cambria Hospitality hotel kamar turu Furnitur kanggo akeh proyèk. Kita nggawe perabot kamar turu cambria kanggo para grosir lan pamilik perabot Hospitality ing pasar Amerika. Furnitur perhotelan cambria duwe kauntungan rega sing apik lan kualitas dhuwur. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

GREEMAY Hospitality punika Cambria Hospitality Produsèn Furnitur kamar turu lan supplier ing China.GREEMAY Hospitality wis specialized ing Hospitality Furnitur lan lelenggahan alus kanggo akèh taun.

GREEMAY Hospitality nggawe perabot kamar turu cambria kanggo para grosir perabot perhotelan lan Pamilik ing pasar Amerika. Kami membuat furnitur kamar tidur cambria hospitality lan kursi empuk, Kayata, headboard cambria, nightstand cambria, combo microfridge cambria, lemari cambria, bangku cambria, kursi santai cambria, sofa cambria, kursi aktivitas cambria, ottoman cambria, kursi makan cambria, meja makan cambria ,kursi bar cambria,mebel kayu lobi cambria lan kursi empuk umum cambria dll

x


Bahan dhasar: MDF / Plywood / Particleboard
Casegoodsï¼ HPL / LPL / Veneer Painting / Kanthi Upholstery / Ora Upholstery
Pilihan Countertopï¼ HPL / Quartz / Marmer / Granit / Cluture Marmer
Kain Softseatingï¼ Pengganti Kain Selaras / Serupa
Spesifikasi Kustomisasi / Standar
Aplikasiï¼ Kamar Tamu Hotel / Kamar Mandi / Umum
Wektu Pangirimanï¼ 40-60 Dina
Ketentuan Pembayaran Miturut T / T, 50% Simpenan lan Balance Sadurunge Shipping
Cara pangiriman: FOB / CIF / DDP


Barang Kasus

  • BANGKUNG

  • MEJA KURSI

  • MEJA

  • UNIT RUMAH SAKIT

  • KING HEADBOARD WITH BED BASE

  • KURSI LOUNGE

  • MIRROR

  • KEPALA RATU


Rampung kasedhiya

Merek Kerjasama



Proses Produksi

  • 1. Bahan Cutting

  • 2. Bahan Pencet

  • 3. Edge Banding

  • 4. Polesan

  • 5. Bor CNC

  • 6. Cat Semprotan


Packaging lan Transport


Packaging kanthi papat lapisan, kalebu bungkus busa alus, pelindung sudhut, busa keras, kothak karton kanthi label pengiriman sing tepat






Panas Tags: Cambria Hospitality Furniture, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.